Werkwijze

Trouwen

Gefeliciteerd, Jullie gaan Trouwen!

Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen in jullie leven. Ik zou deze dag graag met jullie delen om alle onvergetelijke momenten vast te leggen. Dit doe ik met oog voor detail & ik gebruik de 'Beloved' techniek, waardoor het voor jullie een stuk gemakkelijker is om te ontspannen. Ik heb 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf, want in 2006 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft.

Voor jullie bruiloft hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen dan mijn voorbeeld trouwalbums bekijken & we bespreken wat jullie wensen zijn. Als jullie definitief voor mij hebben gekozen, stuur ik jullie een orderbevestiging en een factuur met de aanbetaling. Als deze bij mij binnen is zet ik jullie trouwdatum vast in mijn agenda.

Ongeveer een maand voordat jullie gaan trouwen hebben we nog een afspraak om de definitieve tijden en details van jullie dag door te nemen. Dan tekenen jullie ook een contract waarin alle details van jullie dag komen te staan. Jullie kunnen kiezen uit verschillende pakketten, maar natuurlijk is ieder pakket ook weer uit te breiden &  aan te passen aan jullie persoonlijke wensen.

Loveshoot, Portretshoot, Cake-smash.

Een fotoshoot bestaat uit een half uur tot een uur fotografie op een buitenlocatie. Dus mochten de weersomstandigheden het niet toelaten, dan verschuift de shoot naar een andere dag. Ik fotografeer jullie in verschillende leuke opstellingen op een locatie naar keuze. Zelf weet ik ook genoeg leuke plekjes!

Uit de gemaakte foto's maak ik een selectie van de aller mooiste foto's. Deze worden bewerkt en in een online galerij getoond. 
Deze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en vervolgens je bestelling doorgeven.

Jullie kunnen jullie shoot ook uitbreiden met een cake smash sessie. Een cake smash fotoshoot vind meestal plaats rond een verjaardag. Het is leuk voor alle leeftijden, maar het meest gangbaar zijn toch de eerste, tweede en derde verjaardag. Maar ook leuk is een cake smash rond de kerst. Deze foto's kun je dan weer gebruiken voor de kerstkaart. Ik maak zelf de taart, maar als jullie kindje ergens allergisch voor is mogen jullie hem zelf ook regelen. Deze shoot vindt plaats in mijn studio, maar als het lekker weer is kunnen we natuurlijk ook lekker naar buiten gaan. Ik heb ook nog een leuke wasteil, dus we kunnen de shoot afsluiten met een spetterende baddersessie. 

Exclusieve Loveshoot

Dit is een loveshoot maar dan net een beetje anders. We maken de foto's bv. :

-'s avonds in een stad.

- In een coole binnenlocatie.

- In het water.
De exclusieve loveshoot bestaat uit een half uur tot een uur fotografie.
Uit de gemaakte foto's maak ik een selectie van de aller mooiste foto's. Deze worden bewerkt en in een online galerij getoond. 
Deze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en vervolgens je bestelling doorgeven.

Zwangerschapsshoot

Zwanger zijn is een bijzondere tijd. Ook deze tijd is mooi om vast te leggen voor later. De beste tijd om jouw zwangere buik vast te leggen ligt tussen de 30 en 36 weken. Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer 1 uur.  We maken dan foto’s op een leuke buitenlocatie. Het liefst natuurlijk een locatie die voor jullie belangrijk is. Ik neem ook altijd een aantal leuke zwangerschapsjurken mee. Ik heb verschillende soorten jurken. Ook neem ik verschillende bloemen 'kroontjes' mee. Deze kunnen in je haar en om je buik. 

Uit de gemaakte foto's maak ik een selectie van de aller mooiste foto's. Deze worden bewerkt en in een online galerij getoond. 
Deze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en vervolgens je bestelling doorgeven.

Newbornshoot

Niets is zo bijzonder als een nieuw leven. Zo klein, zo puur & zo zacht. Deze tijd vliegt voorbij. Door deze magische tijd in een newbornshoot vast te leggen, kun je deze kostbare herinneringen een leven lang koesteren.

De beste tijd voor een newbornshoot  ligt tussen de 8 en 14 dagen. Mijn voorkeur gaat uit naar dag 8 en dag 12. Deze dagen slapen ze vaak het meest. Later kan ook, maar dan kunnen ze zich minder goed opkrullen en zijn ze wat vaker wakker. Als een baby te vroeg geboren is dan kunnen we eigenlijk nog wel een newbornshoot doen tot de datum die je eigenlijk uitgerekend was.

Jullie nemen contact met mij op zodra de baby is geboren. Wacht hier niet te lang mee, want ik wil jullie natuurlijk zo snel mogelijk gaan inplannen. Dan stuur ik jullie via de mail nog een lijstje op met allerlei handige tips voor de shoot zelf.

De newbornshoot vindt plaats in mijn studio. Dan hebben jullie de grootste keuze wat betreft props en mutsjes en dergelijke.
Het licht in mijn studio is ook constant en dus altijd mooi.

Een newbornshoot duurt ongeveer 2 a 3 uur. Zo is er tussendoor genoeg tijd om jullie kleine wonder op zijn of haar gemak te stellen, lekker te knuffelen, te verschonen en te voeden. Uit de gemaakte foto's maak ik een selectie van de aller mooiste foto's. Deze worden bewerkt en in een online galerij getoond. Deze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en vervolgens je bestelling doorgeven.