Portret

Een Portret fotoshoot bestaat uit een half uur tot een uur fotografie op een buitenlocatie. Dus mochten de weersomstandigheden het niet toelaten, dan verschuift de shoot naar een andere dag. Het aantal personen veranderd niets aan de prijs. Ik fotografeer jullie in verschillende leuke opstellingen op een locatie naar keuze. Zelf weet ik ook genoeg leuke plekjes!

Uit de gemaakte foto's maak ik een selectie van de aller mooiste foto's. Deze worden bewerkt en in een online galerij getoond. 
Deze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en vervolgens je bestelling doorgeven.

Jullie kunnen jullie shoot ook uitbreiden met een cake smash sessie. Een cake smash fotoshoot vind meestal plaats rond een verjaardag. Het is leuk voor alle leeftijden, maar het meest gangbaar zijn toch de eerste, tweede en derde verjaardag. Maar ook leuk is een cake smash rond de kerst. Deze foto's kun je dan weer gebruiken voor de kerstkaart. Ik maak zelf de taart, maar als jullie kindje ergens allergisch voor is mogen jullie hem zelf ook regelen. Deze shoot vindt plaats in mijn studio, maar als het lekker weer is kunnen we natuurlijk ook lekker naar buiten gaan. Ik heb ook nog een leuke wasteil, dus we kunnen de shoot afsluiten met een spetterende baddersessie.