Newborn

Niets is zo bijzonder als een nieuw leven. Zo klein, zo puur & zo zacht. Deze tijd vliegt voorbij. Door deze magische tijd in een newbornshoot vast te leggen, kun je deze kostbare herinneringen een leven lang koesteren.

De beste tijd voor een newbornshoot  ligt tussen de 8 en 14 dagen. Mijn voorkeur gaat uit naar dag 8 en dag 12. Deze dagen slapen ze vaak het meest. Later kan ook, maar dan kunnen ze zich minder goed opkrullen en zijn ze wat vaker wakker. Als een baby te vroeg geboren is dan kunnen we eigenlijk nog wel een newbornshoot doen tot de datum die je eigenlijk uitgerekend was.

Jullie nemen contact met mij op zodra de baby is geboren. Wacht hier niet te lang mee, want ik wil jullie natuurlijk zo snel mogelijk gaan inplannen. Dan stuur ik jullie via de mail nog een lijstje op met allerlei handige tips voor de shoot zelf.

De newbornshoot vind plaats in mijn studio. Dan hebben jullie de grootste keuze wat betreft props en mutsjes en dergelijke.
Het licht in mijn studio is ook constant en dus altijd mooi. Tegen een meerprijs kom ik de foto’s bij jullie thuis maken. Hiervoor neem ik dan een selectie van de leuke spulletjes mee, zoals: broekjes, haarbandjes, mutsjes, manden enz.

Een newbornshoot duurt ongeveer 2 a 3 uur. Zo is er tussendoor genoeg tijd om jullie kleine wonder op zijn of haar gemak te stellen, lekker te knuffelen, te verschonen en te voeden. Uit de gemaakte foto's maak ik een selectie van de aller mooiste foto's. Deze worden bewerkt en in een online galerij getoond. Deze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en vervolgens je bestelling doorgeven.