Anneloes & Tim 12 Mei 2017

12 Mei 2017 was het de grote dag van Anneloes en Tim.  En natuurlijk ook van hun dochtertje Marle. In gedachten was ook  Marle's grote zus Evy erbij en om dat aan iedereen te laten zien lieten Anneloes en Tim voor de ceremonie ballonnen op.
De dag begon voor mij met het fotograferen van het opmaken en aankleden van Anneloes. De kapster was al druk bezig toen ik kwam. Voor haar zal het best spannend zijn geweest, want Anneloes is zelf ook kapster. 1 verdieping lager deed Tim de feestjurk bij Marle aan en toen was hij zelf aan de beurt. Na 'The First Look' kwam de koets ondertussen ook aan dus konden we direct door naar het volkspark in Enschede.

De weersvoorspelling was niet helemaal top, maar gelukkig bleef het tijdens de shoot droog. De ceremonie bij de jaargetijden was heel persoonlijk, emotioneel en natuurlijk met een aantal grappige anekdotes. Tijdens het aansnijden van de taart begon zelfs het zonnetje te schijnen.

 Ik mocht 's avonds ook nog foto's maken en wat een feest was dat zeg! Geen traditionele openingsdans, maar openingsshotjes doen met alle gasten! Ik hou er van!

Anneloes & Tim; bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik wens jullie alle geluk & liefde toe voor de toekomst!

Jurk: Sincerity www.sinceritybridal.com
Pak: Henk ter Horst www.henkterhorst.nl
Ringen: Uni 10 www.uni10.nl
Kapper/Visagist: Styling'S, Claudia www.stylings.nl
Koets: Stalhouderij de Viervoeter www.deviervoeter.nl
Taart: Het Suikerhuisje www.hetsuikerhuisje.nl
Ceremonie spreker: Bianca Fabricius, Trouwen met gevoel www.trouwenmetgevoel.nl
Locatie Fotoshoot: Het Volkspark www.volkspark.nl
Locatie Ceremonie en Feest: Parklocatie de Jaargetijden www.dejaargetijden.nl
Dj: Rob Rolefes www.robrolefes.com